Przeróbka mrożonego sernika mokka
Makeover Frozen Mocha Cheesecake Loaf wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 12 osób. Jedna porcja zawiera 346 kalorii , 6 g białka i 15 g tłuszczu . Za 99 centów za porcję ten przepis pokrywa 7% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 7 fanów. Sprawdza się dobrze jako deser. Jeśli masz wodę, ekstrakt waniliowy, bitą śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz go zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 30% , co jest raczej złym wynikiem. Wypróbuj Frozen Key Lime Cheesecake Bars , Triple Chocolate Mocha Pudding i Chocolate Chip Cookie Mocha Brownie Bites, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
Wyłóż foremkę do pieczenia chleba o wymiarach 9 x 5 cali wytrzymałą folią. W małej misce wymieszaj okruchy ciasteczek z masłem. Mocno dociśnij do dna i 1/2 cala boków przygotowanej foremki.
W dużej misce ubij serek śmietankowy, aż będzie lekki i puszysty.
Dodaj mleko i wanilię i dobrze wymieszaj. Wymieszaj z bitą śmietaną. Przełóż połowę mieszanki do innej miski i odstaw. Rozpuść granulki kawy w gorącej wodzie; wymieszaj z pozostałą mieszanką serka śmietankowego. Wymieszaj z syropem czekoladowym.
Nałóż połowę mieszanki czekoladowej na spód. Na wierzch nałóż połowę odłożonej mieszanki serka śmietankowego. Powtórz warstwy (blacha będzie pełna). Zamroź bez przykrycia na 6 godzin lub do momentu stężenia. Przykryj i zamroź do momentu podania. Użyj folii, aby wyjąć z blaszki; pokrój na plasterki.