Przepyszne Pieczarki Nadziewane
Przepyszne nadziewane grzyby mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 38 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 89 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 4078 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka twarogu, pieczarek, mielonego pieprzu cayenne i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 31%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Przepyszne Pieczarki Nadziewane, Przepyszne Grzyby faszerowane szpinakiem i kremowym kozim serem, oraz Przepyszna Pieczeń Pot dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Spryskaj blachę do pieczenia sprayem do gotowania. Grzyby oczyścić wilgotnym ręcznikiem papierowym. Ostrożnie zerwać łodygi. Posiekaj łodygi bardzo dobrze, odrzucając twardy koniec łodyg.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj czosnek i posiekane łodygi grzybów na patelni. Smażyć, aż wilgoć zniknie, uważając, aby nie spalić czosnku. Odstawić do ostygnięcia.
Gdy mieszanka czosnku i grzybów nie jest już gorąca, wymieszaj z serem śmietankowym, parmezanem, czarnym pieprzem, cebulą w proszku i pieprzem cayenne.
Mieszanina powinna być bardzo gęsta. Za pomocą małej łyżki napełnij każdą czapkę grzybową dużą ilością farszu. Ułóż czapki grzybowe na przygotowanym arkuszu ciastek.
Piec przez 20 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, gdy grzyby będą gorące i płyn zacznie formować się pod nakrętkami.