Przepis Na Słodką Szynkę

Przepis Na Słodką Szynkę
Przepis na słodką szynkę to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 24 porcjami. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 29g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Mieszanka brązowego cukru, ananasa, szynki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj przepis na słodkiego pongala, Przepis Na Ciasto Z Słodkich Ziemniaków, oraz Przepis Na Słodkie Naleśniki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść szynkę w wolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Wlać sok pomarańczowy, wodę i ananasa na wierzchu szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
3
Posypać brązowym cukrem wzdłuż wierzchu i boków. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 10 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia11
Magazyn