Przepis Na Ryby Tikka Kebab
Przepis Fish Tikka kebab przepis może zaspokoić swoje indyjskie pragnienie w okolicy 20 minut. Jedna porcja zawiera 317 kalorii, 36g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 45 i kosztuje $7.15 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Sprawdza się jako drogie danie główne. Mieszanka mielonego kminku, bird chilis, bird chilis i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć pasty imbirowej, możesz podążać za tym daniem głównym z Karmelizowany Ananas Makadamia Kokosowy Mrożony Deser jako deser. Jest dostarczany przez Food Republic. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Fish tikka, jak zrobić fish tikkan w piekarniku, Przepis na łososia Tikka (z jogurtem ogórkowym), oraz Przepis Na Placek Rybny.
Instrukcje
Uwaga: jogurt wymaga przygotowania z 12-godzinnym wyprzedzeniem, więc zacznij dzień przed planowanym podaniem
Umieścić jogurt w gazie i zawiesić na misce; przechowywać w lodówce na noc. Naciśnij i wyrzuć płyn; pozostały twaróg jogurtowy powinien być wilgotny i stały.Jogurt i ser zagnieść na paste.In Robot kuchenny, mieszanka cilantro i chilis w paste.In miskę, dodać mieszaninę jogurt / ser, mielone przyprawy, imbir, czosnek, sok z limonki, kolendry i pasty chili, i oleju, wymieszać i doprawić solą.
Dodać rybę i marynować w lodówce przez 3 godziny.Rozgrzać grill przez 15 minut, a następnie obniżyć do średniego płomienia.Grill sezonowy z lekko naoliwioną ściereczką.Grilluj ryby przez 3-4 minuty z każdej strony.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.