Przepis Na Ryby Tikka Kebab

Przepis Na Ryby Tikka Kebab
Przepis Fish Tikka kebab przepis może zaspokoić swoje indyjskie pragnienie w okolicy 20 minut. Jedna porcja zawiera 317 kalorii, 36g białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 45 i kosztuje $7.15 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Sprawdza się jako drogie danie główne. Mieszanka mielonego kminku, bird chilis, bird chilis i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć pasty imbirowej, możesz podążać za tym daniem głównym z Karmelizowany Ananas Makadamia Kokosowy Mrożony Deser jako deser. Jest dostarczany przez Food Republic. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Fish tikka, jak zrobić fish tikkan w piekarniku, Przepis na łososia Tikka (z jogurtem ogórkowym), oraz Przepis Na Placek Rybny.

Instrukcje

1
Uwaga: jogurt wymaga przygotowania z 12-godzinnym wyprzedzeniem, więc zacznij dzień przed planowanym podaniem
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
2
Umieścić jogurt w gazie i zawiesić na misce; przechowywać w lodówce na noc. Naciśnij i wyrzuć płyn; pozostały twaróg jogurtowy powinien być wilgotny i stały.Jogurt i ser zagnieść na paste.In Robot kuchenny, mieszanka cilantro i chilis w paste.In miskę, dodać mieszaninę jogurt / ser, mielone przyprawy, imbir, czosnek, sok z limonki, kolendry i pasty chili, i oleju, wymieszać i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Dodać rybę i marynować w lodówce przez 3 godziny.Rozgrzać grill przez 15 minut, a następnie obniżyć do średniego płomienia.Grill sezonowy z lekko naoliwioną ściereczką.Grilluj ryby przez 3-4 minuty z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)

Składniki

5zielony ptak chilis, zmieszany w pastęzielony ptak chilis, zmieszany w pastę451 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychzielony ptak chilis, zmieszany w pastęzielony ptak chilis, zmieszany w pastę57papryka habaneroSer Amul (popularna indyjska marka wegetariańskiego sera przetworzonego Cheddar)Ser Amul (popularna indyjska marka wegetariańskiego sera przetworzonego Cheddar)28papryka habanerokolendra, zmiksowana w pastękolendra, zmiksowana w pastę451 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychkolendra, zmiksowana w pastękolendra, zmiksowana w pastę1porcja startego parmezanu2 do 3 łyżek posiekanej natki pietruszki2 do 3 łyżek posiekanej natki pietruszki451 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych2 do 3 łyżek posiekanej natki pietruszki2 do 3 łyżek posiekanej natki pietruszki1porcja startego parmezanupasta imbirowapasta imbirowa451 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychpasta imbirowapasta imbirowa1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokminek mielonykminek mielony451 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychkminek mielonykminek mielony1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoKoper mielonyKoper mielony451 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychKoper mielonyKoper mielony14papryka habanerolekko rozgniecione awokado Hasslekko rozgniecione awokado Hass451 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychlekko rozgniecione awokado Hasslekko rozgniecione awokado Hass907papryka habaneromahi mahimahi mahi451 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychmahi mahimahi mahi28papryka habaneroolejolej451 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennycholejolej1warzywo (np. szpinak)plus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody451 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychplus 2 łyżki lodowatej wodyplus 2 łyżki lodowatej wody451 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennychsól do smakusól do smaku4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1/4 szklanki jogurtu truskawkowego1/4 szklanki jogurtu truskawkowego451 opakowanie budyniu instant JELL-O o smaku dyni i przypraw korzennych1/4 szklanki jogurtu truskawkowego1/4 szklanki jogurtu truskawkowego

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.
TrudnośćTwardy
Gotowe W20 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia24
Magazyn