Przepis na Rum z dyni Butternut-infused Rum

Przepis na Rum z dyni Butternut-infused Rum
Przepis na Rum z dyni Butternut-infused Rum Recipe jest gotowy w około 1 godzinę i 15 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1047 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na $7.4 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz syrop cukrowy, goździki filiżanki espresso i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z Food Republic ma 31 fanów. Działa dobrze jako drogi napój. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to klon infused Butternut squash, Zupa z dyni i ziemniaków cytrusowych, oraz Przepis Na Babeczki Z Dyni.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn