Przepis na Lasagnetti (z ciecierzycą, szynką parmeńską, szałwią i śmietaną)

Przepis na Lasagnetti (z ciecierzycą, szynką parmeńską, szałwią i śmietaną)
Przepis na Lasagnetti (z ciecierzycą, szynką parmeńską, szałwią i śmietaną) jest bezglutenowe danie główne. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 846 kalorii, 27g białka, oraz 65 g tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szynki parmeńskiej, masło, lasagnetti i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Curry Ciecierzyca Przepis, Prosciutto di Parma (Fagottini di Prosciutto di Parma), oraz Indyjskie Przyprawy Jarmuż I Ciecierzyca Przepis dla podobnych receptur.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 19 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn