Przekąski Do Pizzy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj przekąsek do pizzy. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 225 kalorii, 7G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pepperoni, paluszki z serem mozzarella, przyprawy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Przekąski Do Pizzy, Przekąski Do Pizzy Pinwheel, oraz Przekąski Do Pizzy Z Szynką I Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Oddzielne rolki na 8 trójkątów i umieścić na blasze do pieczenia.
Umieścić 2 plastry pepperoni na każdym trójkącie; umieścić 1 kawałek sera na szerokim końcu trójkąta.
Posypać włoską przyprawą.
Zwiń, zaczynając od szerokiego końca.
Piec w temperaturze 375 przez 10 do 12 minut lub do złotego koloru.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Casaloste Chianti Classico Riserva. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Intensywny rubinowy kolor czerwony. Jego bukiet łączy typowe owocowe aromaty Sangiovese (takie jak jeżyna, Dojrzała marasca, śliwka) z eleganckimi nutami drewna. Na podniebieniu jest aksamitny i harmonijny z doskonałą równowagą między kwasowością a słodkimi taninami. Starzejące się Wino, daje najlepsze z 5 roku po żniwach idzie z grillowanym czerwonym mięsem. Jego harmonia i typowość są również doskonale wywyższone przez dojrzewające sery.