Przegrzebki zawinięte w boczek z sosem Jalapeno-papaja
Przegrzebki owinięte boczkiem z sosem Jalapeno-papaja wymagają ok. 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 289 kalorii, 8G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 1,69 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jeśli masz sól, pieprz, morze przegrzebki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 52%. Spróbuj Przegrzebki z boczkiem w sosie gruszkowym, Przegrzebki Morskie zawinięte w boczek podane na kremowym sosie Brie, oraz Ser pokryty, boczek zawinięty Jalapeno Popper hamburgery z pieczonym majonezem Jalapeno dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Pokryj dużą blachę do pieczenia sprayem do gotowania.
Przygotuj jedną filiżankę quinoa zgodnie ze wskazówkami pakietu. Po ugotowaniu wymieszaj 1/4 szklanki posiekanej świeżej kolendry. Przykryć i odstawić.
Połówki plastry boczku w poprzek i owinąć plastry wokół 1 funt przegrzebków morskich. Zabezpieczyć drewnianymi kostkami, jeśli to konieczne.
Rozgrzać olej w dużym, odpornym na piekarnik patelni na średnim ogniu.
Dodaj wszystkie przegrzebki i gotować 1 do 2 minut na stronie, aż złoty kolor.
Umieść patelnię w piekarniku i piec 5 minut, aż przegrzebki są gotowane przez (nieprzezroczyste).
Podczas gdy przegrzebki są gotowania, przygotować sos papaya. W małej misce, połączyć pokrojone w kostkę papaja, 2 łyżki kolendry, sok z limonki, jalapeno, i kminek. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
Usuń 2 gotowane przegrzebki z patelni i rezerwy w lodówce na inny przepis
Podawać Pozostałe przegrzebki z komosą ryżową i sosem z papai.