Przegrzebki z sosem maślanym estragonowym

Przegrzebki z sosem maślanym estragonowym
Przegrzebki z sosem maślanym estragonowym wymagają z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 215 kalorii, 1G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz świeżo zmielony pieprz, wino, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 34%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Zapiekane przegrzebki z sosem Estragonowo-maślanym, Przegrzebki ze śmietaną Estragonową i zwiędłą sałatą maślaną, oraz Przegrzebki z puree ziemniaczanym z sosem estragonowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni nieprzywierającej podgrzej 1 łyżkę oleju z 1/2 łyżki masła na umiarkowanym ogniu. Przyprawić przegrzebki 1/2 łyżeczki soli i pieprzu. Umieść połowę przegrzebków na patelni. Gotować, aż rumiane, o 2 protokół. Włączyć i gotować, aż rumiane na drugiej stronie i po prostu zrobić, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Usunąć
3
Podgrzać pozostałą 1 łyżkę oleju z 1/2 łyżki masła na patelni i gotować Pozostałe przegrzebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Usunąć
5
Wytrzyj patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Umieść patelnię na umiarkowanie małym ogniu i dodaj wino. Gotować, aż zmniejszy się do około 2 łyżki stołowe, 1 do 2 protokół. Zmniejsz ciepło do najniższego ustawienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Pozostałe 4 łyżki masła ubić do wina. Masło nie powinno się całkowicie stopić, ale po prostu zmiękczyć, tworząc gładki SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
8
Dodaj pozostałą 1/2 łyżeczki soli, skórkę z cytryny i estragon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
9
Wlać sos na przegrzebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
10
Zalecenie wina: aby uzyskać dodatkowy wymiar smaku z tym klasycznym daniem z skorupiaków, spróbuj pinot gris. Ekscytujące przykłady pochodzą teraz z Oregonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pinot GrisPinot Gris
SkorupiakiSkorupiaki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Przegrzebki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Z perspektywy czasu wina Chardonnay z 4.5 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Win Chardonnay
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn