Przegrzebki Z Prosciutto
Prosciutto-owinięte przegrzebki wymaga z grubsza 40 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 57 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje 52 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ten przepis od Allrecipes ma 4 fanów. Jeśli masz oliwę z oliwek, bazylię, przegrzebki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 13%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Przegrzebki Z Prosciutto, Przegrzebki Z Prosciutto, oraz Prosciutto-zawinięte przegrzebki ze szpinakiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Umieścić pomidory, oliwki, bazylia, oliwa z oliwek, sól i pieprz w misce robota kuchennego i pulsować, aż wszystkie składniki są dobrze wymieszane i konsystencja jest prawie gładka. Zeskrobać pomidorów i oliwki marynaty do dużej miski; wrzucić przegrzebki w mieszaninie, aż dobrze pokryte.
Pokroić plastry prosciutto na pół wzdłuż i owinąć każdy kawałek wokół jednego przegrzebka. Ułóż zawinięte przegrzebki na blasze do pieczenia i piecz w rozgrzanym piekarniku przez dwadzieścia minut.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Przegrzebki można łączyć z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir.
![Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.]()
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.
2015 brought the earliest vintage of the decade so far. After the large 2013 and 2014 vintages and the continued drought, the vines put forth a fraction of the fruit than the previous two years. They were down approximately 30% overall but the result was exceptional quality and deep, powerful wines with great acidity. Citrus, anise, saline, and energetic.