Przegrzebki z pomarańczą, awokado i Jicamą

Przegrzebki z pomarańczą, awokado i Jicamą
Na 1,67 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 402 kalorie, 10g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Jeśli masz jędrne dojrzałe awokado, masło, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka pomarańczowo-awokado z Jicamą, Jícama, Awokado, Rzodkiewka I Pomarańcza Sałatka Z Kolendrą, oraz Tarta surowa Sałatka z buraków z Jicamą, awokado i pomarańczą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na dużej patelni nieprzywierającej równomiernie rozłóż ziemniaki.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać masło i 3/4 szklanki wody. Gotować na średnim ogniu, częściowo przykryte, aż woda odparuje i ziemniaki są miękkie, 8 do 10 minut. Odkryć, zmniejszyć ogień do średniej, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż ziemniaki po prostu zaczynają się złocisty na krawędzi, o 5 protokół. Doprawić lekko solą i pieprzem i ogrzać na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3
W międzyczasie, małym, ostrym nożem, odciąć końce na pomarańczowo i ustawić na ściętej stronie. Podążając za krzywą owocu, odetnij skórkę i biały rdzeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
4
Wytnij pomarańczę między membranami wewnętrznymi, aby uwolnić segmenty; Odrzuć membrany. Drobno pokroić segmenty i umieścić w średniej misce. Wymieszać z jicama, szalotka, rzodkiewki, awokado, koperek, i sok z cytryny. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
JicamaJicama
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Rozgrzać dużą, ciężką patelnię (nie nieprzywierającą) na dużym ogniu. Doprawić przegrzebki solą i pieprzem. Obracaj w oleju i podgrzewaj, aż zacznie palić. Przegrzebki Sear aż zbrązowieje, o 1 minutę. Obróć i sear aż tylko gotowane przez, o 30 sekund więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Podziel ziemniaki na 4 szerokie, płytkie miseczki. Ułóż 3 przegrzebki w każdej misce i łyżka na niektórych jicama i pomarańczowy mieszaniny. Górne miseczki z kawałkami koperku.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
JicamaJicama
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
* Każda pomarańcza działa w tym naczyniu, ale Cara Cara trzyma swój kształt szczególnie dobrze, gdy pokrojone w kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Z perspektywy czasu wina Chardonnay z 4.5 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Win Chardonnay
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia37
Magazyn