Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 198 kalorii, 3G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 1,52 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz przegrzebki morskie, wodę, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Kurczak w sosie z białego wina z pieczarkami, Kurczak z pieczarkami w sosie z białego wina czosnkowego, oraz Kurczak z pieczarkami w sosie śmietanowo-winnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Bułka tostowa na blasze do pieczenia w środku piekarnika, aż blady złoty, 6 do 8 protokół, następnie wrzucić z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Ser
Tosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
3
Dusić wino, woda, cebula, liść laurowy, sól, i pieprz w 2 1/2-do 3-quart ciężki rondel, odkryte, 5 protokół, następnie dodać przegrzebki i dusić, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż tylko gotowane przez, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Przegrzebki
Pieprz
Cebula
Woda
Sól
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
4
Przenieś przegrzebki na talerz z łyżką szczelinową do ostygnięcia, zwracając cebulę na patelnię, a następnie gotuj płyn do gotowania, aż zmniejszy się do około 1 szklanki, 8 do 10 minut.
Gotować grzyby w 2 łyżki masła w 10-do 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż większość płynnych grzybów wydzielają odparowuje, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Grzyby
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Śmietanę i żółtko ubić w żaroodpornej misce. Roztopić 2 łyżki masła w oczyszczonym rondlu 2 1/2 - do 3-quart na umiarkowanie małym ogniu, następnie dodać mąkę i gotować zasmażkę, ubijając, 2 minuty.
Zdjąć patelnię z ognia i dodać zredukowaną ciecz do gotowania w strumieniu, stale ubijając. Powrót patelni do ciepła i dusić, ubijanie, 1 minutę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Patelnia
9
Wlać sos powolnym strumieniem do mieszaniny śmietany, stale ubijając, a następnie wlać sos z powrotem do patelni i dusić, ubijając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Patelnia
10
Zdjąć z ognia i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
11
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
12
Przegrzebki i grzyby wymieszać z sosem, następnie podzielić na muszle przegrzebków lub ramekiny i posypać mieszaniną okruchów chleba. Jeśli używasz muszli, rozłóż równomiernie sól koszerną na dużej płytkiej patelni do pieczenia, a następnie nestle muszli w soli. Dot przegrzebki z pozostałych 2 łyżki masła, następnie pieczone około 4 cali od ciepła do złotego, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól
Grzyby
Przegrzebki
Masło
Muszle Makaronu
SOS
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
13
Posypać natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
14
* Dostępne w sklepie Bridge (800-274-343
1
* Mieszanka przegrzebek może być wykonane (ale nie łyżki do muszli lub ramekins) 1 dzień wcześniej i schłodzone, pokryte. Podgrzać w rondlu na umiarkowanym ogniu przed kontynuowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
Muszle Makaronu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
Przegrzebki świetnie komponują się z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Winnica Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.