Przegrzebki z orzechami laskowymi
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać orzechów laskowych crusted przegrzebki spróbować. Ten przepis służy 2 i kosztuje $6.28 za porcję. Jedna porcja zawiera 822 kalorii, 37g białka, oraz 51 g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać Bay przegrzebki, pieprz, orzechy laskowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Przegrzebki Pistacjowe, Wasabi Crusted Przegrzebki, oraz Zapiekane przegrzebki z pieczoną brukselką i orzechowym winegretem.
Instrukcje
Roztopić 4 łyżki masła w żeliwnej lub żaroodpornej patelni. Wymieszać z winem i 5 kolejnych składników.
Dodaj przegrzebki, obracając się do płaszcza.
Pozostałą 1 łyżkę masła roztopić w małej misce w kuchence mikrofalowej i wymieszać z Panko i orzechami.
Posypać mieszaniną przegrzebki.
Piec w 375 przez 10 do 12 minut lub do bąbelków i złoty kolor.
Podawać z gorącym makaronem.
Dekorować, w razie potrzeby.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Przegrzebki świetnie komponują się z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardonnay
Nozzole Le Bruniche jest eleganckim i wyrazistym wyrazem odmiany Chardonnay, z czystym, pachnącym bukietem białych i tropikalnych owoców zrównoważonym lekkimi niuansami tostów. Na podniebieniu wykazuje doskonałą równowagę dojrzałości owoców podkreśloną przez świeżą kwasowość i strukturę średniego ciała, z ogólnym wrażeniem delikatnej złożoności. Są one powtarzane w czystym, trwałym wykończeniu, które kończy się subtelną nutą.