Przegrzebki z miętowym Chutney

Przegrzebki z miętowym Chutney
Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis ma 23 kalorie, 0g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 49 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mięty, przegrzebki morskie, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Chutney miętowy, jak zrobić Chutney miętowy / pudina chutney, Chutney miętowy-Pudina Chutney dla Pakory, oraz Chutney z kolendry miętowej, jak zrobić chutney z kolendry miętowej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przecier miętę, chiles, kokos, 1/4 łyżki wody i sok z limonki w blenderze, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Przełożyć do miski i doprawić solą i pieprzem. Schłodzić, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Pat przegrzebki suche i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
4
Rozgrzać 12-calową patelnię żeliwną na średnim ogniu do gorąca. Gotować przegrzebki, aż złoty brązowy skorupa formy, są po prostu gotowane przez i zwolnić łatwo z patelni, 2 do 3 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Podawać przegrzebki zwieńczone chutney.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
6
Co sprawia, że ten przepis naprawdę śpiewać: ciepło chiles i słodycz kokosa i przegrzebki dać to danie wielką równowagę. Kiedy w sezonie, spróbuj znaleźć przegrzebki bay, będziesz zaskoczony, jak słodkie są.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
7
BYOC: nie lubisz mięty? Spróbuj dodać kolendrę lub swoje ulubione zioło. Ten chutney jest również wspaniałym dodatkiem do kotletów jagnięcych.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Dużych Szalotek8 Dużych Szalotek
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn