Przegrzebki z kurczaka z morelami i warzywami wiosennymi

Przegrzebki z kurczaka z morelami i warzywami wiosennymi
Przegrzebek z kurczaka z morelami i wiosennymi warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 291 kalorii. Na 3,53 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do Wiosna. Mieszanka szparagów, sherry, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 56%. Spróbuj Przegrzebki z kurczaka z morelami i warzywami wiosennymi, Penne Z Morelami I Warzywami Wiosennymi, oraz Dziś Kolacja: zapiekanka z kurczaka z smalcem, fasolą Fava i wiosennymi ziemniakami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małym rondlu zagotować bulion z kurczaka i sherry, dodać Smalce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Grzyby MoreloweGrzyby Morelowe
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić na 30 minut.
3
Grzyby odsączyć na wyłożonym gazą sitku nad miseczką, rezerwując płyn do namaczania. Grzyby opłukać; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
SitoSito
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Umieść każdą połowę piersi kurczaka między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; Funt do grubości 1/4 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KurczakaPierś Z Kurczaka
MięsoMięso
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Meat TenderizerMeat Tenderizer
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
5
Kurczaka posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Cały KurczakCały Kurczak
6
Mąkę i proszek Borcini połączyć w płytkim naczyniu. Dredge kurczaka w mieszaninie mąki. Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać kurczaka; gotować 1 minutę z każdej strony lub na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
8
Zdjąć z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodać płyn do namaczania grzybów i szparagi na patelnię; gotować, aż płyn zmniejszy się do 1/4 szklanki (około 5 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodać kurczaka, groszek, i pozostałe składniki na patelni; gotować 5 minut lub aż sos zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
SOSSOS
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn