Przegrzebki z kurczaka z morelami i warzywami wiosennymi
Przegrzebek z kurczaka z morelami i wiosennymi warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 291 kalorii. Na 3,53 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do Wiosna. Mieszanka szparagów, sherry, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 56%. Spróbuj Przegrzebki z kurczaka z morelami i warzywami wiosennymi, Penne Z Morelami I Warzywami Wiosennymi, oraz Dziś Kolacja: zapiekanka z kurczaka z smalcem, fasolą Fava i wiosennymi ziemniakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu zagotować bulion z kurczaka i sherry, dodać Smalce.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić na 30 minut.
Grzyby odsączyć na wyłożonym gazą sitku nad miseczką, rezerwując płyn do namaczania. Grzyby opłukać; odcedzić.
Umieść każdą połowę piersi kurczaka między 2 arkuszami wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; Funt do grubości 1/4 cala za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta.
Kurczaka posypać solą i pieprzem.
Mąkę i proszek Borcini połączyć w płytkim naczyniu. Dredge kurczaka w mieszaninie mąki. Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać kurczaka; gotować 1 minutę z każdej strony lub na złoty kolor.
Dodać płyn do namaczania grzybów i szparagi na patelnię; gotować, aż płyn zmniejszy się do 1/4 szklanki (około 5 minut).
Dodać kurczaka, groszek, i pozostałe składniki na patelni; gotować 5 minut lub aż sos zgęstnieje.