Przegrzebki z karczochami i pomidorami
Przegrzebki z karczochami i pomidorami to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 161 kalorii. Na 3,23 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 11 minut. Mieszanka karczoch serca, Zatoka przegrzebki, pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Makaron Orzo z przegrzebkami, karczochami, pomidorami, fetą, Karczoch Jerozolimski Z Przegrzebkami, oraz Przegrzebki z topinamburem i masłem cytrynowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować przegrzebki, cebula, sól, biały pieprz i czosnek w 10-calowej patelni nonstick na średnim ogniu 4 minut, często mieszając, aż przegrzebki są białe.
Wymieszać z karczochami, pomidorami i szpinakiem. Gotować, od czasu do czasu mieszając, aż pomidory będą gorące, a szpinak zwiędnie; odcedzić.
Posypać sokiem z cytryny.