Przegrzebki z boczkiem i szalotką
Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 10g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Jeśli 97 centów za porcję mieści się w Twoim budżecie, przegrzebki z boczkiem i szalotką mogą być ogromne bez nabiału przepis do wypróbowania. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oleju roślinnego, boczku, chrupiącej bagietki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 23 minuty. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Świeża kukurydza z awokado, szalotką i przyprawionymi przegrzebkami, Grillowane Przegrzebki, Cukinia I Szalotki Z Białą Fasolą, oraz Rösti z boczkiem i szalotką dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Ostry boczek na patelni, pod brojlerem lub w kuchence mikrofalowej, w zależności od preferencji. Pracuj nad dipem, gdy boczek się gotuje. Gdy boczek będzie chrupiący, odcedź i posiekaj. Odłóż na bok.
Rozgrzej patelnię nieprzywierającą na dużym ogniu, aby uzyskać przegrzebki.
Dopraw przegrzebki solą i pieprzem. Do bardzo gorącej patelni dodaj 1 łyżkę oleju, 1 obrót patelni, a następnie umieść 9 przegrzebków na patelni, w odległości cala od siebie. Smaż przegrzebki 2 minuty z każdej strony lub do karmelizacji i nieprzezroczystości.
Przełożyć na półmisek i luźno przykryć folią. Powtórz z pozostałymi przegrzebkami.
Aby podać, ułóż przegrzebki z posiekanymi kawałkami boczku i szalotkami, rozrzucając je równomiernie na półmiskach przegrzebków.
Umieść kostki imprezowe w kieliszku lub małym naczyniu i ustaw je na półmisku/w pobliżu.
Umieść dip kraba na dużym półmisku lub desce do serwowania i otocz szparagami i pokrojoną bagietką do maczania i smarowania.
Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Chenin Blanc
Pinot Noir, Chardonnay i Chenin Blanc to świetny wybór dla przegrzebków. Chardonnay i chenin blanc świetnie pasują do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli Twoje przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzonego pinot noir. Możesz spróbować Montinore Red Cap Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![Montinore Red Cap Pinot Noir]()
Montinore Red Cap Pinot Noir
Zrównoważone owoce z minimalną presją środowiskową. Jest to mieszanka wszystkich hodowanych bloków Pinot Noir. Każda partia jest fermentowana przy użyciu rodzimych drożdży, co daje prawdziwy wyraz ziemi, na której była uprawiana. Pij od teraz do 2018 roku. Połącz z: łososiem, kiełbasą, kabaczkiem, grillowanymi mięsami i grzybami to tylko niektóre z wielu składników, które połączyliśmy z rocznikiem 2014.