Przegrzebki Z Bekonem Teriyaki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu japońskich przepisów, więc spróbuj przegrzebków z bekonem Teriyaki. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 173 kalorie, 5G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 88 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka boczku, brązowy cukier, korzeń imbiru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Przegrzebki Zawinięte W Boczek, Przegrzebki Zawinięte W Boczek, oraz Przegrzebki Zawinięte W Boczek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła i rozgrzej brojlery piekarnika. Linia 2 blachy do pieczenia z folią aluminiową.
W misce wymieszać sos teriyaki, brązowy cukier i imbir.
Owinąć każdy kawałek przegrzebka z paskiem boczku i zabezpieczyć wykałaczką. Dip każdy boczek zawinięty przegrzebek w mieszaninie sos teriyaki i zorganizować na jednej z przygotowanych blach do pieczenia.
Dusić w nagrzanym piekarniku, aż lekko zwęglone, o 6 protokół. Flip przegrzebki i przenieść do czystej blachy do pieczenia i powrót przegrzebki do piekarnika. Kontynuuj pieczenie, aż boczek zostanie zwęglony po drugiej stronie, o 6 minut więcej.
Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Przegrzebki można łączyć z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.