Przegrzebki smażone na patelni z limonką i kolendrą
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne przepisy do pudełka z przepisami, smażone przegrzebki z limonką i kolendrą może być przepis, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja zawiera 104 kalorie, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.03 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 335 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z BBC Good Food wymaga przegrzebków, soku z limonki, ząbków czosnku oraz soli i pieprzu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 56%. Podobne przepisy to Pan smażone przegrzebki z sosem XO, Łatwe smażone przegrzebki i boczek, oraz Przegrzebki smażone na patelni z redukcją białego wina.
Instrukcje
Przegrzebki smażyć na oliwie przez około 1 min na złoty kolor, następnie obrócić i posypać ząbkami czosnku i posiekanym świeżym czerwonym chilli na patelnię. Gotować jeszcze przez około 1 min, a następnie wycisnąć sok z limonki.
Na koniec z grubsza posiekaną kolendrą oraz solą i pieprzem.