Przegrzebki Primavera

Przegrzebki Primavera
Przegrzebki Primavera może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.79 za porcję. Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 20g białka, oraz 17g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Mieszanka tymianku, marchewki, ryżu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest dobre. Podobne przepisy to Ham It Up Primavera, Pasta Primavera, oraz Pasta Primavera.

Instrukcje

1
Jeśli przegrzebki są duże, pokroić je na pół w poprzek, aby cienkie medaliony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2
Połączyć przegrzebki i sok z cytryny w płytkim naczyniu do pieczenia; przykryć i przechowywać w lodówce 30 protokół. Po zakończeniu marynowania, mieszać sherry gotowania wina i skrobi kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Roztopić masło na dużej patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać marchew i czosnek; gotować około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5
Dodać grzyby i tymianek; gotować i mieszać około 3 protokół. Wymieszać w mieszaninie przegrzebek; gotować, aż przegrzebki są nieprzezroczyste, o 4 protokół. Wymieszać w strąkach grochu i zielonej cebuli; ciepła przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiKrążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
6
Podawać na gorącym ugotowanym ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż GotowanyRyż Gotowany

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Przegrzebki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. GEN5 Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn