Przegrzebki Primavera
Przegrzebki Primavera może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.79 za porcję. Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 20g białka, oraz 17g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedzieliby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Mieszanka tymianku, marchewki, ryżu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest dobre. Podobne przepisy to Ham It Up Primavera, Pasta Primavera, oraz Pasta Primavera.
Instrukcje
Jeśli przegrzebki są duże, pokroić je na pół w poprzek, aby cienkie medaliony.
Połączyć przegrzebki i sok z cytryny w płytkim naczyniu do pieczenia; przykryć i przechowywać w lodówce 30 protokół. Po zakończeniu marynowania, mieszać sherry gotowania wina i skrobi kukurydzianej.
Roztopić masło na dużej patelni na dużym ogniu.
Dodać marchew i czosnek; gotować około 1 minuty.
Dodać grzyby i tymianek; gotować i mieszać około 3 protokół. Wymieszać w mieszaninie przegrzebek; gotować, aż przegrzebki są nieprzezroczyste, o 4 protokół. Wymieszać w strąkach grochu i zielonej cebuli; ciepła przez.
Podawać na gorącym ugotowanym ryżu.