Przegrzebki Margarita
Przegrzebki Margarita może być tylko napój szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. Na $4.8 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, cukinię, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest solidne. Podobne przepisy to Przegrzebki Margarita, Margarita krewetki i przegrzebki, oraz BBQ Margarita kurczak Tostadas ze słodkim Jalapeno Margarita Salsa.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej misce i dobrze wymieszaj.
Wyjmij 1/2 szklanki mieszanki soku z limonki z miski i umieść w blenderze; odstaw pozostałą mieszaninę soku z limonki na bok.
Dodaj liście kolendry do blendera i proces, aż będzie gładka; odstawić mieszankę kolendry na bok.
Pokrój chiles na pół wzdłuż; Odrzuć nasiona i błony. Spłaszczyć połówki chile ręką; odstawić.
Umieść połówki cukinii, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; broil 4 protokół. Włącz cukinię nad, i dodać chiles do patelni, umieszczając boki Skórki chiles. Broil dodatkowe 6 minut lub aż chiles są czernione. Odstaw cukinię na bok.
Umieść chiles w wytrzymałej plastikowej torbie na zamek błyskawiczny i uszczelnij; odstawić na 15 minut. Obrać chiles.
Pokrój chiles i cukinię na kawałki 1/2 cala; odstawić.
Wrzuć kalafior do dużego holenderskiego piekarnika z wrzącą wodą; gotuj 3 minuty.
Dodaj marchew, kukurydza, i fasolka szparagowa; gotować dodatkowe 5 minut lub aż chrupiące-przetargu.
Dodaj mieszaninę kalafiora, kawałki chile, kawałki cukinii, i krążki cebuli do mieszanki soku z limonki w misce; wrzucić dobrze.
Umieść przegrzebki na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; posypać 1/4 łyżeczki soli na przegrzebki. Broil 4 minut z każdej strony lub do momentu zakończenia.
Łyżka warzyw na poszczególnych talerzach, a top z przegrzebków.
Mżawka mieszanka kolendry nad przegrzebki.
Dekoruj gałązkami kolendry, w razie potrzeby.