Przegrzebki laurowe z sosem maślanym czosnkowo-Pietruszkowym
Przegrzebki z czosnkiem pietruszka SOS maślany wymaga około 13 minut od początku do końca. To danie główne ma 408 kalorii, 23G białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Na 4,35 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 260 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jeśli masz czosnek, masło, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zapiekane przegrzebki z masłem czosnkowo-Pietruszkowym, Przegrzebki boczkowe z sosem czosnkowo-maślanym, oraz Zapiekane przegrzebki z pietruszką i czosnkiem.
Instrukcje
1
1/2 łyżki masła rozprowadzić po jednej stronie każdego kawałka prażonego włoskiego chleba. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski Chleb
Masło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na dużym ogniu. Kiedy olej zaczyna palić, wlać przegrzebki do patelni. Gotować przez 30 sekund bez mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Przegrzebki
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Wrzucić przegrzebki na patelni i wymieszać z czosnkiem. Gotować i mieszać, aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Wino i sok z cytryny wymieszać z przegrzebkami, doprowadzić do wrzenia i gotować przez około 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Przegrzebki
Wino
5
Pietruszkę i zimne masło wymieszać w przegrzebki i zdjąć z ognia. Gdy masło topi się, wymieszać z solą, pieprz czarny i pieprz cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Cayenne
Pieprz Czarny
Przegrzebki
Pietruszka-nać
Masło
Sól
6
Łyżka przegrzebki na tosty z masłem i podawać natychmiast.
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Możesz spróbować Stonestreet Estate Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 36 dolarów za butelkę.