Przegrzebki i fasolki z kremowym bekonem Vinaigrette
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 212 kalorii, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Jeśli 1,45 zł za porcję spada w budżecie, przegrzebki i fasolki Verts z kremowym bekonem Vinaigrette może być niesamowite bezglutenowe i pierwotne przepis do wypróbowania. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz bekon, koperek, śmietanę do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Haricots Verts z ciepłym bekonem Vinaigrette, Haricots Verts i musztarda Vinaigrette, oraz Haricots Verts z ciepłą musztardą Vinaigrette.
Instrukcje
1
Smażone paski boczku w dużej patelni na średnim ogniu, aż brązowy i ostry. Za pomocą łyżki szczelinowej przełożyć boczek na ręczniki papierowe, aby osuszyć. Patelnia rezerwy i kapie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Ręczniki Papierowe
Patelnia
2
Fasolę gotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż będzie krucho-miękka, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
3
Odcedzić; przenieść do dużej miski. Miskę przykrywamy luźno folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Folia Aluminiowa
4
Ciepła kapie w reserved patelni na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Posypać przegrzebki solą i pieprzem. Praca w partiach, dodać przegrzebki na patelni; gotować, aż zbrązowieje, o 2 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Przegrzebki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Przełożyć do miski z fasolą; przykryć luźno folią. Patelnia rezerwowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Folia Aluminiowa
7
Whisk ocet, woda, i musztarda do kapieli w reserved patelni. Gotować na dużym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, często mieszając i skrobanie się rumiane kawałki, o 7 protokół. Wymieszać ze śmietaną do ubijania; doprowadzić sos do wrzenia. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Krem Do Bicia
Musztarda
Ocet
SOS
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Trzepaczka
8
Dodaj boczek do miski z fasolą i przegrzebkami; delikatnie wymieszaj. Podzielić mieszaninę między 6 płyt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
Boczek
Fasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Można spróbować Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.