Przegrzebki Cytrusowe I

Przegrzebki Cytrusowe I
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Przegrzebki cytrusowe mógłbym być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.48 za porcję. Jedna porcja zawiera 218 kalorii, 16G białka, oraz 8G tłuszczu. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz pomarańcze, skórkę z limonki, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 50%. Podobne przepisy to Przegrzebki Cytrusowe, Przegrzebki Marynowane Sojowo-Cytrusowe, oraz Przegrzebki z cytrusami i komosą ryżową.

Instrukcje

1
Na dużej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj czerwoną paprykę, zieloną cebulę i czosnek. Gotować, mieszając przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Zielona CebulaZielona Cebula
CzosnekCzosnek
3
Dodaj przegrzebki, sól i pieprz czerwony płatki. Gotować, aż przegrzebki są nieprzezroczyste i czerwona papryka jest miękka, o 4 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
PrzegrzebkiPrzegrzebki
SólSól
4
Wymieszać skórkę z limonki i sok, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dna patelni. Gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać pomarańcze i kolendrę, gotować do ogrzania przez, O 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
PomarańczowyPomarańczowy

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na przegrzebki. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest rodzina Frank Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 62 dolarów.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Wino ma słomkowożółty kolor. Na nosie wyraża wolno pieczone gruszki i kwiaty wiciokrzewu. Na podniebieniu wino jest jasne i pełne, z mnóstwem cytryny Meyer i świeżych smaków moreli.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn