Przegrzebek i Por Au Gratin wymaga około 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Na $3.5 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Mieszanka przegrzebków bay, czosnek, odparowane odtłuszczone mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Zapiekanka Z Szafranu, Tarka Porowa, oraz Zapiekanka z pora i ziemniaków.
Instrukcje
1
Pierwsze 3 składniki zagotować w dużym rondlu na średnim ogniu. Zmniejszyć ogień, i dodać przegrzebki; gotować 1 minutę lub aż przegrzebki są nieprzezroczyste i lekko twarde. Odcedzić mieszaninę przegrzebków, zastrzegając płyn; odstawić przegrzebki i pory na bok. Zwrócić płyn do rondla. Doprowadzić do wrzenia; gotować, odkryte, 20 minut lub aż płyn zmniejszy się do 1 1/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mrożony Sernik Nowojorski, Rozmrożony
2
Mąkę i mleko połączyć w małym ciężkim rondlu; mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż zgęstnieje. Stopniowo dodawać zredukowaną ciecz, stale mieszając. Gotować, stale mieszając, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 3/4 Szklanki Mąki Pełnoziarnistej
Wskazówki Dotyczące Ciasta-#5 Okrągłe I
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mrożony Sernik Nowojorski, Rozmrożony
3
Dodaj 1/4 szklanki sera i następne 4 składniki; mieszaj, aż ser się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
4
Połączyć mieszaninę przegrzebek i 3/4 Puchar sos serowy; dobrze wymieszać. Łyżka przegrzebka wymieszać równomiernie na 6 indywidualnych naczyń zapiekanych pokrytych sprayem do gotowania. Łyżka pozostała 1 szklanka sosu serowego równomiernie na mieszaninie przegrzebków.
Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Winnica Foley Estate Sta. Rita Hills Chardonnay z oceną 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.