Przecier z pieczonego czosnku i białych warzyw

Przecier z pieczonego czosnku i białych warzyw
Purée z pieczonego czosnku i białych warzyw to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 71 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 173 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś pieczenie ziemniaków, śmietanę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Pieczone warzywa z puree z brokułów, Przecier Grochowy z prażonymi warzywami korzeniowymi, oraz Purée z białej fasoli z czosnkowym winegretem i grzankami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Usuń białą papierową skórę z główki czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj goździków). Owinąć główkę czosnku w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
GoździkiGoździki
CzosnekCzosnek
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę; ostudzić 10 minut. Oddzielne ząbki czosnku; wycisnąć, aby wyodrębnić miąższ czosnku. Odrzuć Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
EkstraktEkstrakt
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Umieść ziemniaki, rzep, seler i cebulę w dużym holenderskim piekarniku; przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień, i gotować 15 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SelerSeler
ZiemniakZiemniak
RzepaRzepa
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Drenaż.
6
Połowę warzyw umieść w robocie kuchennym; procesuj, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
7
Do miski wlać porcjowane warzywa. Powtórz procedurę z pozostałymi warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Wymieszać w miąższu czosnku, pured warzyw, i śmietany; gotować 5 minut lub aż dokładnie ogrzane, często mieszając. Wymieszać z octem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
OcetOcet
MasłoMasło
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
KremKrem
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn