Prowansalskie Jajka
Prowansalskie Deviled Eggs może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 38 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 30 i kosztuje 15 centów za porcję. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Ten przepis z moich przepisów wymaga pieprzu, kaparów, ugotowanych na twardo jajek i pietruszki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Zdrowe I Pyszne: Prowansalskie Jajka, Parsi Deviled Eggs - Indian inspirowane deviled jajka mają kolendry, sok z limonki i miód w nich, aby je pyszne, oraz Zielone jajka i szynka: jajka zapiekane.
Instrukcje
Połączyć wrzącą wodę i pomidory w misce. Przykryć; odstawić na 30 minut lub do miękkości.
Jajka pokroić na pół wzdłuż; usunąć żółtka.
Umieścić 8 żółtek w średniej misce; pozostałe 4 żółtka zachować do innego użycia.
Dodać pomidory, majonez i kolejne 7 składników (przez pieprz); dobrze wymieszać. Łyżka 1 1/2 łyżeczki mieszanki jaj w każdej połowie białka jaja.
W razie potrzeby posypać posiekaną natką pietruszki.