Provolone marynowane i grillowane
Marynowane i grillowane Provolone może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 65 kalorii, 0g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka sera provolone, szarej soli i pieprzu, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 13 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Marynowane Pomidory Cherry Na Ciepłym Pieczywie Czosnkowym Provolone, Grillowane Provolone & Pepperoni, oraz Bakłażan Z Grilla Provolone dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Przygotuj grill węglowy lub gazowy.
Kawałki provolone natrzeć oliwą z oliwek i doprawić resztą składników.
Marynować w lodówce przez 1 godzinę. Grilluj ser na gorącym grillu na umiarkowanie wysokim ogniu przez około 2 minuty z każdej strony, aż pojawią się ślady grilla i ser po prostu zacznie mięknąć.
Przełożyć ser na blachę lub naczynie do pieczenia na grillu. Gotować, aż ser ledwo zaczyna się topić i zaczyna brązowieć na dnie, o 3 do 5 protokół.
Podawać na gorąco z chrupiącym chlebem lub kromkami chleba z grilla.