Proszek Pralinowy

Proszek Pralinowy
Proszek pralinowy to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 5 porcjami. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi ci to Epikurious. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tamil Sambar Powder-Domowy Proszek Sambar-Sambar Masala, Pralinki z lukrem Pralinowym, oraz Masala Tea powder, jak zrobić Masala Tea powder lub Chai masala.

Instrukcje

1
Nasmarować małą patelnię do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
W małym ciężkim rondlu rozgrzać cukier na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż się stopi. Gotować roztopiony cukier, zawijając patelnię od czasu do czasu, aż będzie głęboko złoty. Natychmiast wymieszaj migdały i wlej pralinkę do przygotowanej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
PralinyPraliny
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Pralinki schłodzić do całkowitego stwardnienia i rozbić na duże kawałki. Pralinki mogą być wykonane 1 dzień wcześniej i przechowywane w hermetycznym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
PralinyPraliny
4
W maszynce zmiel pralinkę na drobny proszek. Proszek pralinowy można przygotować 2 dni wcześniej i schłodzić w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
PralinyPraliny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia2
Magazyn