Prosty Stek Salisbury
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Udaj się do sklepu i podnieś SOS browning, pieczarki, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Stek Salisbury, Stek Salisbury, oraz Ww Salisbury Steak.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć jajko, bułka tarta, 1/4 szklanki zupy i cebuli. Pokruszyć wołowinę na mieszaninie i dobrze wymieszać. Kształt na sześć pasztecików. W dużej patelni nonstick, brązowe paszteciki po obu stronach; drenaż.
W małej misce, połączyć mleko, sos browning w razie potrzeby, sól i pozostałą zupę; wymieszać z grzybami.
Polej paszteciki. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub aż termometr mięsa czyta 160° i mięso nie jest już różowy.