Prosty, Klasyczny Grillowany Ser

Prosty, Klasyczny Grillowany Ser
Jeśli 17 centów za porcję spada twój budżet, Prosty, Klasyczny Grillowany ser może być doskonałym bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 41 kalorii. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz masło, Monterey jack, ostry cheddar i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Prosty Grillowany Ser Kefalotyri, Klasyczny Grillowany Ser + Krem Z Zupy Pomidorowej, oraz Zupa pomidorowo-pomarańczowa z klasycznym grillowanym serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce, połączyć wszystkie 3 sery i bazylii. "Tarcie twardszych serów sprawia, że kawałki są tej samej wielkości, więc równomiernie się topią. A dodanie kremowego sera, takiego jak fromage blanc lub ser śmietankowy, równomiernie rozprowadza starty ser na chlebie", mówi Conley. Wszystko to sprawia, że bardzo kremowe nadzienie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Teraz I Później CukierkiTeraz I Później Cukierki
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
2 kromki chleba wymieszać z serem, równomiernie rozłożyć na chlebie. "Czerstwy chleb świetnie nadaje się do grillowanego sera" - mówi Conley. "Jest trochę suchszy, więc brązowieje lepiej."Formować kanapki z pozostałymi 2 plastrami. To duża ilość nadzienia, ale w porządku. Jeśli jednak używasz bardziej puszystego, lżejszego chleba, radzi używać trochę mniej, aby chleb nie był przytłoczony.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
3
Posmaruj zewnętrzną stronę każdej kanapki - "aż do krawędzi, aby każda część była tostowana" - mówi Smith. Cowgirls jak Straus Family Creamery butter z pobliskiej Tomales Bay, ale każde masło jest w porządku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
4
Podgrzej dużą dobrze przyprawioną patelnię żeliwną lub dużą, ciężką patelnię nonstick na średnim ogniu przez minutę. Ciężkie dno jest ważne: równomiernie przewodzi ciepło, więc kanapki nie przypalają się.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Miejsce 2 kanapki na patelni i gotować, aż złoto-brązowy pod spodem, 5 do 7 protokół. Odwróć i ugotuj drugą stronę. "Najczęstszym błędem przy robieniu grillowanego sera jest jego zbyt gorące gotowanie" - mówi Conley. "Niski i wolny jest kluczem."Ser będzie prawdopodobnie wyciekać, ale to jest w porządku; daje kanapki ładne chrupiące frędzle.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn