Proste Ciasto Z Dyni Żółwia

Proste Ciasto Z Dyni Żółwia
Proste ciasto z dyni żółwia wymaga około 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 3G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, mielonego cynamonu, ubitej polewy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Prosty Sernik Żółwiowy, Simple Turtle Cookie Cups, oraz Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
2
Połączyć okruchy krakersów graham, cukier, i roztopione masło w misce do mieszania, aż równomiernie nawilżone; naciśnij na dole i po bokach 9-calowy patelni pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
3
Piec w nagrzanym piekarniku, aż skorupa jest lekko rumiane i pachnie tosty, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
4
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman WebWzory W Archiwum „Crafts” Na Stronie Country Woman Web
5
Rozprowadzić 1/4 szklanki karmelu polewając na ostudzoną skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
6
Posypać 1/2 szklanki kawałki pekan na Karmelu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone BrzoskwiniePokrojone Brzoskwinie
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
7
Ubić mleko, dynię, pudding wymieszać, cynamon i gałkę muszkatołową razem w misce, aż dobrze połączone. Wymieszać 1 1/2 szklanki ubitej polewy do mieszaniny dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Rozprowadzić mieszaninę dyni do skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
9
Rozłóż pozostałą bitą polewę na wierzchu ciasta. Przechowywać w lodówce ciasto do ostygnięcia, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
10
Posypać 2 łyżki orzechów pekan na szczycie ciasta i skropić 2 łyżki karmelu za pomocą widelca.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn