Prosta zupa z kapusty i ciecierzycy ze świeżą bazylią

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj prostej zupy z kapusty i ciecierzycy ze świeżą bazylią. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 222 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ząbki czosnku, oregano, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Prosta zupa cytrynowo-bazyliowa ze szpinakiem i ciecierzycą, Podsmażona kapusta Napa z czosnkiem, świeżym Chile i bazylią, oraz Zupa Ryżowa Z Ciecierzycy Z Kapustą.
Instrukcje
Podgrzać duży, nieprzywierający garnek.
Dodać cebulę i gotować, mieszając, przez około 3 protokół.
Dodać marchew i czosnek i gotować przez kolejne dwie minuty.
Dodaj wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem bazylii i orzeszków piniowych. Przykryć i dusić, aż warzywa będą miękkie, o 25 protokół. Wymieszać ze świeżą bazylią i podawać w pojedynczych miseczkach do zupy, posypanych 1 łyżeczką orzechów piniowych, w razie potrzeby.