Prosta Zupa Ogórkowa
Prosta zupa ogórkowa to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 3 porcjami. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta zupa ma 155 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka bulionu warzywnego, ogórków, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Sałatka z ogórków koperkowych i 5 innych Super prostych sałatek z ogórków, Prosta Sałatka Pomidorowo-Ogórkowa, oraz Prosta Sałatka Brzoskwiniowo-Ogórkowa.
Instrukcje
Masło roztopić z olejem w dużym rondlu na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę i czosnek w mieszaninie masła do miękkości, 3 do 5 protokół.
Dodać plastry ogórka i cukinii; gotować i mieszać, aż zmiękną, 2 do 3 protokół.
Wlać bulion warzywny na mieszaninę; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, i niech gotować, aż warzywa są gotowane przez, 20 do 25 protokół.
Zdjąć z ognia i ostudzić kilka minut.
Wlać zupę do blendera nie więcej niż do połowy pełnego. Przykryj i przytrzymaj pokrywkę na miejscu ręcznikiem; pulsuj kilka razy przed wyjściem, aby zmiksować. Puree partiami do uzyskania gładkości.