Prosciutto Ravioli
Prosciutto Ravioli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.79 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 594 kalorie. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz prosciutto, szpinak, żółtka jaj i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Z łyżeczką wynik 60%, to danie jest dobre. Spróbuj Ravioli z dyni z pomarańczą-Prosciutto Oil, Prosciutto i pieczarkowe Ravioli z bazyliowym sosem maślanym, oraz Ravioli di Castagne e Treviso (kasztan i Radicchio Ravioli) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić ricottę, szpinak, prosciutto, żółtka, sól i pieprz w średniej misce do wymieszania.
Umieść 1 łyżkę nadzienia ricotta na środku wonton wrapper.
Delikatnie posmaruj krawędź owijki wodą. Złóż owijkę na pół, zamykając wypełnienie całkowicie i tworząc trójkąt. Szczypta krawędzie do uszczelnienia.
Przenieść ravioli do blach do pieczenia. Powtórz z pozostałym nadzieniem i owijkami. (Można przygotować do 2 godzin wcześniej; przykryć i przechowywać w lodówce.)
Roztopić masło w ciężkiej małej patelni na średnim ogniu.
Dodać oregano i wymieszać 1 minutę. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Pracując partiami, gotuj ravioli w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż stanie się miękki, od czasu do czasu mieszając, około 4 minut na partię.
Przenieść ravioli do dużej płytkiej misce.
Wlać masło oregano na ravioli i wrzucić delikatnie do herbu.
Posypać pecorino na ravioli i służyć.