Prosciutto parmezan i orzech piniowy Bruschetta
Prosciutto parmezan i orzech piniowy Bruschetta może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 36 i kosztuje 44 centów za porcję. 5 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, masło, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Prażone szparagi z Prosciutto, orzeszkami pinii i ogolonym parmezanem, Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych, oraz podaj prosciutto-prosciutto owinięte gruszką z parmezanem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce, masło śmietany. Zmiksować w prosciutto, parmezanie i mielonym czarnym pieprzu.
Bagietki umieścić na średniej blasze do pieczenia.
Podgrzać w nagrzanym piekarniku, aż lekko tosty, o 10 protokół.
Plastry bagietki posmarować masłem. Ułóż na dużym talerzu.
Posypać orzeszkami pinii.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Mazzei Fonterutoli Chianti Classico z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 32 dolarów za butelkę.
![Mazzei Fonterutoli Chianti Classico]()
Mazzei Fonterutoli Chianti Classico
"Dużo mięsa, jagód i śliwek na nosie i podniebieniu. Pełne, z aksamitnymi taninami i długim, bogatym wykończeniem. Dekadencki styl, który lubię. Poważna jakość dla rocznika. W 2002 roku nie było Castello, więc został on zmodernizowany."- Wine Spectatorkolor: głęboki fioletowo-czerwony, ale jasny i wyjątkowo skoncentrowany.Bukiet: niezwykle intensywny i złożony z zapachami wiśni i malin w towarzystwie lekkich, pikantnych odcieni.Smak: wpływ w ustach jest ostry, ale miękki ze względu na znaczną strukturę tanin, w których wyróżniają się te, które są miękkie i dobrze zaokrąglone. Kwasowość łączy się z ciałem wina i pomaga w przekazywaniu przyjemnych doznań ciepła i siły. Wino ma długie wykończenie, które jest niezwykłe dla zwykłego Chianti Classico.