Prosciutto i makaron ze szparagami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Prosciutto i Pastan szparagowy. Jedna porcja zawiera 683 kalorie, 19g białka, oraz 45 g tłuszczu. Na $3.0 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, grzyby, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Makaron z groszkiem, szparagami, sałatą maślaną i Prosciutto, Makaron z groszkiem, szparagami, sałatą maślaną i Prosciutto, oraz Sałatka z twarogiem, szparagami i makaronem Prosciutto.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Odcedzić i wrócić do garnka.
Tymczasem rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Cebulę, czosnek i grzyby gotować, aż pachnące, o 2 protokół.
Dodać prosciutto i szparagi i gotować, aż szparagi będą jasnozielone, o 2 protokół.
Dodać śmietanę, 1/4 szklanki sera, pieprz, i płatki chile. Zmniejszyć ogień gotować na wolnym ogniu i gotować, aż sos zgęstnieje, o 4 protokół.
Na makaron polać sosem z warzywami i wymieszać.
Podawać z większą ilością parmezanu.