Precle Pesto
Precle Pesto to Wegetariańskie przyprawa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 143 kalorie. Ten przepis służy 28 i kosztuje 33 centów za porcję. Jeśli masz bazylia, sól morska, serek śmietankowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Precle Pesto, Pesto & Cranberry Pulpety z indyka z sosem jogurtowym Pesto, oraz Precle.
Instrukcje
Wymieszać 1 1/2 szklanki ciepłej wody (110 stopni F do 115 Stopni F), drożdże i agawy w misce. Odstawić 5 minut.
W robocie kuchennym wyposażonym w ostrze ciasta, należy wymieszać mąkę pełnoziarnistą, 2 szklanki mąki uniwersalnej i sól morską.
Dodaj 1 jajko i mieszaninę drożdży i pulsuj w 10-sekundowych odstępach, aż ciasto się połączy, około 3 impulsów. Obróć się na posypaną mąką deskę. Zagnieść 10 do 12 razy, dodając do 3/4 szklanki więcej mąki, jeśli ciasto jest zbyt lepkie.
Ciasto pokroić na 4 równe porcje; przykryć czystym ręcznikiem.
Na posypanej mąką desce rozwałkuj jeden kawałek ciasta na prostokąt o wymiarach 14 na 11 cali, o grubości 1/4 cala, z krótszym bokiem skierowanym do ciebie.
Na środku ciasta rozprowadzić 2 1/2 łyżki twarogu; dolną trzecią część ciasta złożyć na ser, następnie na złożonej części ułożyć kolejne 2 1/2 łyżki twarogu i 2 łyżki pesto. Złóż górną trzecią część ciasta na pesto. Przełożyć ciasto na prostokąt o wymiarach 14 na 11 cali.
Pokroić w siedem pasków 11 na 2 cale.
Pojedynczo, szczypać cięte długie krawędzie każdego paska razem i toczyć się w 12-calowej liny z rąk.
Przełożyć linę na blachę do pieczenia wyłożoną pergaminem. Chwyć końce i przynieś je do siebie, tworząc kształt U, a następnie przejdź przez lewy koniec na prawy koniec, aby uzyskać kształt precla. Krzyż lewy koniec na prawo ponownie, aby skręcić w środku.
Powtórz z pozostałymi 3 kawałkami ciasta i pozostałym twarogiem i pesto, rozstaw precle 3 cale od siebie. Odstawić na 10 do 15 minut; rozgrzej piekarnik do 475 stopni F.
Ubić Pozostałe jajko w misce.
Precle posmarować jajkiem, posypać grubą solą morską i suszoną bazylią.
Piec, aż zbrązowieje, 16 do 18 minut, sprawdzając na precle co 5 minut, aby uniknąć overbaking.