Precle Miękkie Bezglutenowe

Precle Miękkie Bezglutenowe
Bezglutenowe precle Miękkie to bezmleczne, wegetariańskie i bezglutenowe chleb. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 187 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Ten przepis jest nie najmniej zdrowe. Nasza sekcja poniżej może zawierać informacje, które mogą zwiększyć wynik. Ten przepis z www.seriouseats.com ma 1263 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Precle Miękkie Bezglutenowe, Miękkie bułeczki Kristi (bezglutenowe!), oraz Bezglutenowe ciasteczka m & m ' s Soft Sugar.

Instrukcje

1
W misce miksera stojaka, połączyć mąkę z białego ryżu, mąkę z brązowego ryżu, skrobię z tapioki, sól, gumę ksantanową i proszek do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Ryżowa BrązowaMąka Ryżowa Brązowa
Guma KsantanowaGuma Ksantanowa
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Trzepaczka do połączenia. W małej misce, połączyć 1 szklankę ciepłej wody i aktywnych suchych drożdży. Mieszaj. Odstawić na trzy minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Aktywne Suche DrożdżeAktywne Suche Drożdże
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Do wyschnięcia składników dodaj mieszankę woda-drożdże, jajko, lekki syrop kukurydziany i olej roślinny. Fit stojak mikser z uchwytem łopatkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekki Syrop KukurydzianyLekki Syrop Kukurydziany
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
4
Wymieszać na średniej prędkości, aż ciasto uformuje się, o 4 protokół. Ciasto powinno być twarde, ale nie suche. Jeśli jakieś suche składniki pozostają na dnie miski lub jeśli ciasto wydaje się suche, dodaj dodatkowe 2 łyżki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Ciasto wyłożyć na blat z lekko białej mąki ryżowej. Zagnieść ciasto w kulkę, aż będzie gładkie. Uważaj, aby nie używać zbyt dużego nacisku podczas ugniatania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż BiałyRyż Biały
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
6
Ciasto przełożyć do lekko wysmarowanej miski. Przykryć folią i pozostawić do wzrostu, aż prawie podwoi się rozmiar, około 1 do 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub WodaKlarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Wyreguluj stojaki piekarnika do górnej i dolnej pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 218°. Przynieś 4 ćwiartki wody do wrzenia tocznego. Obrócić ciasto na bardzo lekko biały ryż mąki blat. Dziurkować ciasto delikatnie, aby spuścić powietrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż BiałyRyż Biały
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
PunchPunch
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
Pokroić na 12 sztuk. Ciasto przykryć folią. Jeden po drugim, zagniataj każdy kawałek ciasta, aż będzie gładki. Następnie rozwałkuj kawałki ciasta na 12-14-calowe kłody. (Chcesz mało lub nie ma białej mąki ryżowej na obszarze licznika, w którym toczysz ciasto. Jeśli Na Zewnątrz ciasta jest zbyt dużo mąki, ciasto precel nie przykleja się do siebie, gdy idziesz go kształtować.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Z Białego RyżuMąka Z Białego Ryżu
Pokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 CalaPokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 Cala
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Klarowny Ekstrakt Waniliowy Lub WodaKlarowny Ekstrakt Waniliowy Lub Woda
9
Linia dwie obramowane blachy do pieczenia z pergaminem. Pracując jeden log na raz, uformować ciasto na a w "u". Przekręć każdy koniec razem, a następnie dociśnij linę do dolnej części "u". Chcesz mocno docisnąć ciasto, aby upewnić się, że końcówki przyklejają się do "u" lub precel może się rozwinąć podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 CalaPokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 Cala
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
10
Precle w kształcie ułożyć na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 CalaPokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
11
Do wrzącej wody dodać sodę oczyszczoną i cukier granulowany. Po kolei gotuj precle. Jeśli precel unosi się, gotuj przez około pięć sekund. Jeśli precel tonie, poczekaj, aż unosi się na wierzch wody, a następnie usuń. Powrót gotowane precle do przygotowanych blach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Pokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 CalaPokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 Cala
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
12
Obficie posypać solą koszerną lub preclową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 CalaPokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 Cala
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
13
Piec na złoty kolor, około 25 minut, obracając blachy do pieczenia w połowie podczas pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
14
Usuń i pozostaw precle do ostygnięcia. Precle najlepiej serwować w dniu ich wyprodukowania. W razie potrzeby zamrozić po ostygnięciu i podgrzać w ciepłym piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 CalaPokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn