Prażone Migdały
Prażone migdały wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 8G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka migdałów, mielonego pieprzu, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Sprawdza się jako bardzo niedroga przystawka. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest solidne. Spróbuj Morelowy lód z prażonymi migdałami, Migdały Prażone Z Rozmarynem, oraz Pikantne Prażone Migdały dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wszystkie składniki w dużej misce; dobrze wymieszać.
Orzechy rozłożyć na patelni z galaretką.
Piec w 350 przez 18 do 20 minut lub do tosty, mieszając dwa razy. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu. Przechowywać w szczelnym pojemniku.
Migdały niszczące głód: migdały zawierają więcej zwalczającej choroby witaminy E niż jakikolwiek inny orzech, a ponad 90% tłuszczu jest nienasycone,co jest zdrowym dla serca rodzajem. Ponadto garść orzechów może naprawdę zaspokoić głód, a wysoka zawartość tłuszczu utrzymuje cię dłużej pełniejszego, co powoduje mniej jedzenia ogólnie. Prażenie migdałów, tak jak w tym przepisie, pomaga uwolnić związki smakowe, które zapewniają bogatszy, bardziej orzechowy smak.