Prażone buraki z pomarańczowym winegretem
Prażone buraki z pomarańczowym winegretem to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 70 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pod ręką sok pomarańczowy, pieprz, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest solidne. Podobne przepisy to Buraki z winegretem pomarańczowym, Buraki surowe z winegretem pomarańczowo-kolendrowym, oraz Przepis Na Buraki Z Winegretem Pomarańczowym.
Instrukcje
Umieścić buraki w 9-na 13-calowej patelni do pieczenia.
Dodaj 1/2 cala wody. Przykryć szczelnie folią i piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 375 do miękkości po przekłuciu, 45 do 60 minut. Gdy ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, obrać i pokroić w 1/2-calowe kliny.
W międzyczasie, w misce, połączyć sok pomarańczowy, ocet, szalotki, sól i pieprz do smaku.
Dodać ciepłe buraki i wymieszać.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.