Prażone buraki z orzeszkami piniowymi, koperkiem i czerwoną cebulą
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawek? Prażone buraki z orzeszkami piniowymi, koperkiem i czerwoną cebulą może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 81 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Na $2.95 za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz złote buraki, sól, koperek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Prażone buraki z Tahini i orzeszkami pinii, Farfalle ze złotymi burakami, zielenią buraczaną i orzeszkami piniowymi, oraz Farfalle Jeanne Thiel Kelley ze złotymi burakami i orzeszkami piniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pozostaw korzeń i 1 cal łodygi na burakach; szoruj pędzlem.
Umieść buraki w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali; dodaj 1/2 szklanki wody do naczynia. Przykryć i piec w 450 przez 40 minut lub do miękkości.
Odcedzić i spłukać zimną wodą.
Drenaż; cool. Odciąć korzenie buraka; zetrzeć Skórki. Każdy burak pokroić na 8 klinów.
Buraki, cebulę i pozostałe składniki połączyć w misce, delikatnie mieszając.