Prażona Fasolka Migdałowa
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 167 kalorii, 6G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ścinane migdały, fasolę, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 57 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Fasolka szparagowa z prażonymi migdałami Gremolata, Fasolka szparagowa z opiekanym czosnkiem, oraz Fasolka szparagowa z prażonymi orzechami włoskimi i bułką tartą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj migdały i gotować 2 do 3 protokół, często mieszając, lub aż złoty (uważaj, aby upewnić się, że nie spalają).
Dodać 2 łyżki margaryny margaryny, Worcestershire, sok z cytryny i kminek. Gotować, aż margaryna się stopi, ciągle mieszając.
Migdały wyjąć na talerz.Roztopić pozostałą margarynę w tej samej patelni na średnim ogniu.
Dodać fasolę i gotować 2 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia i doprawić do smaku solą i pieprzem.
Posypać mieszanką migdałów na fasoli. Wrzucić i odstawić 5 minut przed podaniem.