Prażona fasola długa z masłem ziołowym
Pieczona długa fasola z masłem ziołowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 249 kalorii, 10g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka regularnej fasoli, sok z cytryny, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Pikantny bakłażan, długa fasola i pomidory koktajlowe z prażonymi orzeszkami ziemnymi, Glazurowana Chińska Fasola Długa (Lub Zielona Fasola), oraz Fasolka szparagowa z masłem cytrynowo-ziołowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W maszynce, wir czosnek drobno posiekać.
Dodaj masło, musztardę, natkę pietruszki, sok z cytryny, sól koszerną i pieprz; wirować, aż dobrze wymieszane.
Tymczasem gotować ćwierć fasoli na raz w dużym garnku z wodą, aż ledwo miękkie, o 3 protokół. Używając szczypiec, natychmiast przenieś fasolę do lodowatej wody i pozostaw do ostygnięcia, a następnie przenieś na durszlak, aby spuścić.
Rozgrzej brojlery z 1 stelażem od 5 do 6 cali. od ciepła i innego stojaka pod nim. Fasolę osuszyć, następnie ułożyć wzdłuż w 2 patelniach do pieczenia. Kropki fasoli na każdej patelni z około ćwierć masła.
Fasolę ugotować w piekarniku 1 minutę. Wrzucić do herbu z masłem i zmienić pozycje patelni. Gotować, aż górna fasola są pęcherze i nakrapiane brązowy, 4 do 9 protokół.
Wyjąć górną patelnię z piekarnika, a następnie podsmażyć drugą patelnię w ten sam sposób.
Fasolę przełożyć na talerz i posypać grubą solą morską.
Podawać z pozostałym masłem, jeśli chcesz.
Make ahead: Przygotuj przepis przez krok 2; masło i fasola schłodzić szczelnie do 1 dnia.