Prawie znane kanapki z pomidorami, bazylią i mozzarellą

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj słynnych kanapek z pomidorami, bazylią i mozzarellą. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.94 za porcję. Jedna porcja zawiera 598 kalorii, 26g białka, oraz 37 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 18 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, oliwę z oliwek, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Świeże Kanapki Z Bazylią Z Mozzarelli, Placek pomidorowy ze smażoną bazylią, oraz Jeden garnek makaronu z pomidorami, bazylią i mozzarellą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrobić flatbread: wymieszać drożdże, cukier i 1 1/2 szklanki ciepłej wody (Około 110 stopni F) w misce.
Odstawić do piany, około 5 minut.
Mąkę i 1 1/2 łyżeczki soli ubić w dużej misce.
Dodać mieszaninę drożdży i oliwę z oliwek i wymieszać rękami do gładkiego ciasta. Przykryć miskę folią; odstawić w ciepłe miejsce, aż ciasto podwoi rozmiar, około 1 godziny.
Obrócić ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię i zagniatać, aż będzie lekko elastyczne, odpylając większą ilością mąki, jeśli ciasto jest zbyt lepkie do obsługi, około 5 minut. Powrót ciasto do miski, przykryć i odstawić ponownie do podwojenia wielkości, około 1 godziny.
Pędzel 2 blachy do pieczenia z oliwą z oliwek. Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię i zagniatać, aż będzie gładkie i elastyczne, w razie potrzeby posypując większą ilością mąki.
Ciasto pokroić na pół i uformować na 2 kulki.
Rozwałkuj każdą piłkę w prostokąt o wymiarach 12 na 3 cale, o grubości około 1/2 cala.
Przenieś każdy prostokąt ciasta do jednej z przygotowanych blach do pieczenia i pozostaw, odsłonięty, aż sucha skorupa utworzy się na górze, 1 godzinę, 30 minut do 2 godzin.
Tymczasem umieść stojaki w środkowej i dolnej części piekarnika.
Umieść kamień do pizzy lub odwróconą blachę do pieczenia na Dolnym stojaku i rozgrzej do 475 stopni F przez co najmniej 40 minut.
Wciśnij opuszki palców przez suchą skórkę na wierzchu ciasta, aby utworzyć plamisty wzór. Delikatnie rozciągnij każdy kawałek ciasta na prostokąt o wymiarach 14 na 4 cale, następnie umyj wierzch oliwą z oliwek i posyp solą. Umieść 1 blachę ciasta na kamieniu do pizzy i piec, aż spód chleba będzie złoty kolor, około 7 minut.
Przenieść do środkowego stojaka i kontynuować pieczenie, aż złoty cały, o 5 Więcej minut.
Wyjąć z piekarnika i natychmiast umyć wierzch chleba oliwą z oliwek i posypać solą; ostudzić na blasze do pieczenia na stojaku. Powtórzyć z pozostałym ciastem.
Ocet, musztardę i suszoną bazylię ubić w misce.
Dodać cukier i 1/4 łyżeczki soli i pieprzu. Powoli ubijamy oliwę z oliwek.
Złożyć kanapki: pokroić każdy płaski chleb na pół poziomo i szczotkować opatrunkiem. Top DNA chleba z pomidorów, mozzarella i liście bazylii. Doprawić solą i pieprzem i przykryć wierzchami chleba.