Pralinki i krem Shortcake jest Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 644 kalorie, 6G białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać pekan, brązowy cukier, karmel polewa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Pralinowe Ciasto Z Kremem, Lody Pralinowe, oraz Lody Pralinowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. tłuszcz i mąka 9-calowy Okrągły patelnia ciasto. W średniej misce, pokonać wszystkie składniki shortcake z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, skrobanie miski stale. Beat na wysokiej prędkości 3 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Piec od 35 do 40 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Fajne 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wykałaczki
Piekarnik
4
Wyjąć z patelni do regału chłodzącego. Całkowicie schłodzić, około 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Patelnia
5
W schłodzonej dużej misce ubij śmietanę do ubijania, polewę karmelową i cukier puder mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż stanie się sztywny. Wymieszać z orzechami pekan. Podziel shortcake poziomo. Napełnij i top shortcake z bitą śmietaną.