Pralinowo-Brzoskwiniowe Muffinki
Pralinowo-brzoskwiniowe babeczki mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 205 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, pekan, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 18%. Podobne przepisy to Brzoskwiniowe Pralinki, Pralinowo-Brzoskwiniowe Muffinki, oraz Brzoskwiniowe bombki Pralinowe z syropem brzoskwiniowym.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 204°. Smarować dno tylko 12 regularnych kubków do muffinek lub linii z papierowymi kubkami do pieczenia. W małej misce, wymieszać 1/4 szklanki brązowego cukru i 1/4 szklanki orzechów pekan.
Pokroić na maśle, używając blendera do ciast (lub przeciągając 2 noże stołowe przez składniki w przeciwnych kierunkach), aż się kruszą. Odstawić.
W dużej misce, beat 1/2 Puchar brązowy cukier, mleko, olej, wanilia i jajko, aż dobrze wymieszane. Wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia i sól, aż składniki zostaną zwilżone. Złóż brzoskwinie i 1/2 szklanki orzechów pekan. Podziel ciasto równomiernie między kubki muffin (kubki będą prawie pełne).
Piec 18 do 20 minut lub do złotego koloru. Natychmiast wyjąć z patelni do regału chłodzącego.