Pralinowe Ciasto Kremowe
Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 197 kalorii. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz krem pralinowy, warstwy ciasta śmietanowego, udekoruj: połówki pekanu z cukrem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pralinowe Ciasto Lodowe, Ciasto orzechowo-Pralinowe z lukrem serowym, oraz Ciasto jabłkowe z nadzieniem z serem śmietankowym i lukrem Pralinowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozprowadzić około 2/3 szklanki kremu Pralinowego równomiernie między każdą warstwą ciasta i około 1 szklanki na wierzchu ciasta.
Rozłóż cienką warstwę kremu Pralinowego (około 1 szklanki) na bokach ciasta. Nacisnąć pekan na boki ciasta.
Dekorować, w razie potrzeby. Przykryć folią; schłodzić, aż będzie gotowy do podania, lub zamrozić, w razie potrzeby.