Pralinki Z Dyni Low Carb
Jeśli 61 centów za porcję spada w budżecie, Low Carb Praline Pumpkin Pie może być spektakularny bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, ciężką śmietanę, substytut cukru i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Easy Low Carb Pumpkin Cheesecake Pie, Keto Chicken Pot Pie-Low Carb, oraz Pumpkin Praline Parfaits (Low Carb and Gluten Free) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Wymieszać wszystkie składniki skórki razem w małej misce. Podczas gdy mieszanina jest jeszcze ciepła z masła, naciśnij go równomiernie na dno patelni z głębokim naczyniem.
Piec przez około 5 protokół, lub do rumiane.
Wyjąć piecrust z piekarnika.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Umieścić wszystkie składniki nadzienia w średniej misce i dobrze wymieszać trzepaczką do drutu.
Wlać nadzienie do gotowego piecrust.
Piec przez 15 minut, a następnie zmniejszyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F. Kontynuuj piec przez dodatkowe 50 do 55 minut. Aby sprawdzić doneness, trzymać wykałaczkę w środku; jeśli wyjdzie czysty, ciasto jest gotowy.
Schłodzić, a następnie schłodzić przed podaniem. Aby służyć, top każdy plaster z dollop low carb bitą śmietaną.
Z mikserem na wysokości, ubijać śmietanę tylko do piany. Następnie dodaj substytut cukru i ekstrakt z wanilii i kontynuuj ubijanie, aż uformują się szczyty. Uważaj, aby nie przesadzić, bo śmietana pęknie.
Przełożyć do torebki z ciastem lub po prostu łyżką na ciasto.