Pralinki Czekoladowe
Pralinki czekoladowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 82 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz masło, syrop kukurydziany, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Ciasto czekoladowe z orzechami laskowymi z Pralinkami czekoladowy Crunch, Ciasto Czekoladowe Pralinki, oraz Trufle Czekoladowo-Pralinowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić migdały w 9-calowej patelni ciasta.
Piec w piekarniku regularnym lub konwekcyjnym 300, wstrząsając patelnią raz, aż orzechy będą złote, 10 do 12 minut. 12-calowy kwadrat folii lekko zalać olejem roślinnym (około 1 łyżeczki).
Na patelni o średnicy od 8 do 10 cali na średnim ogniu połącz cukier, masło, syrop kukurydziany i mleko. Mieszaj od czasu do czasu, aż mieszanina będzie bąbelkowa i złocista, około 5 minut.
Dodaj kakao i mieszaj, aż będzie gładkie, a następnie wymieszaj prażone migdały.
Wlać mieszaninę na naoliwioną folię i rozprowadzić o grubości około 1/4 cala.
Ostudzić do stałej, o 10 protokół. Pralinki podzielić na 6 do 8 dużych kawałków.